Tips

0

Snel afvallen in een week .

Snel afvallen in een week

In dit artikel ga ik U enkele tips geven over snel afvallen in een week .

Waarom willen mensen snel afvallen in een week ? Omdat deze naar een speciale gelegenheid moeten zoals een huwelijk een jubileum een verjaardag van een belangrijk persoon. Er zijn wel honderd redenen goed voor.

Hier enkele tips deze zijn de basis van elk dieet.

Jij kan het ook snel afvallen in een week hier de 3tips:

 

Tip1: Stop met snoepen. ( = Minder calorieën )

Als U minder gaat snoepen gaat U ook minder calorieën opnemen. Het is nameijk zo dat een vrouw +/- 2000 KCal per dag mag op nemen en een man +/- 2500Kcal mag opnemen. Ga bv. een crash dieet aan.

 

Enkele voorbeelden van snoepgoed en het aantal calorieën:

Mars 1 stuk 267Kcal

Twix 1 stuk 277Kcal

Snickers 1 stuk 301Kcal

M&M met chocolade 100gr. 483Kcal

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden en dit is al +1300 Kcal alleen maar aan snoep. Hier moet U nog de 3 dagelijks maaltijden bijrekene (Ontbijt , Middag eten, Avond eten)

 

Tip2:Drink veel water dit zuivert het lichaam.

Het menselijk lichaam bestaat uit 55 tot 75% uit water. Het zal U dus niet verbazen dat deze vloeistof (= water) zeer belangrijk is. Water zorgt voor de regeling van de voedingstoffen, zuurstof en zorgt voor de afvoer van de afvalstoffen uit het lichaam.

 

 

 

Tip3: Intensief sporten.

Door intensief sport uiteoefenen gaat het lichaam calorieën verbranden. Door 3 tot 4 maal per week intensief te sporten gaat U in zeer korte tijd resultaat zien. U zal niet meteen in KILOS vermageren maar in CENTIMETERS. Het is namelijk zo dat het vet omgezet wordt naar spier massa en spier massa weegt meer dan vet. Dus het kan zelfs zo zijn dat U in het begin een beetje bijkomt in gewicht maar U gaat meteen strakker worden in U vel.

Als U deze 3 tips vol kan houden gedurende enkele weken gaat U versteldt staan van het bekomen resultaat.

 

Snel afvallen in een week

 

 

Snel afvallen in een week

Meer Info!

Lopen En Afvallen

Snel Vermageren ?? Klik op de link
Ons Product!

Andere artikels:
Bmi Check Klik op de link
Snel afvallen in een week Klik op de link
Slank en strak Klik op de link
Lopen en Afvallen Klik op de link
Snel Vermageren Klik op de link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Iedereen heeft zijn eigen gezonde gewicht.

Het is niet altijd gemakkelijk om het gezonde gewicht te bepalen, omdat er geen regels voor de berekening bestaan en omdat dit begrip voor iedereen persoonlijk is. Om het eenvoudig te zeggen: uw gezonde gewicht is het gewicht waarbij u zich goed voelt, dynamisch en gezond.

streefgewicht

Het streefgewicht.

Dat is misschien het ideale gewicht dat u hoopt te bereiken… Maar pas op: een streefgewicht dat te ver afligt van uw gezonde gewicht, kan uw dieet in gevaar brengen. Te grote beperkingen voor uw voeding kunnen een bron zijn van frustratie, depressie en doen u zwichten voor suikerrijk of vetrijk eten waardoor uiteindelijk het dieet mislukt en uw gewicht opnieuw toeneemt. Kortom, dan moet u weer van voor af aan beginnen! Daarom is het heel belangrijk om uw gezonde gewicht in te schatten voordat u met een vermageringsdieet begint.

Het Bmi.

Het Bmi is de body mass index. Hier mee kan je controleren of jou gewicht naar gelang jou lengte gezond is. Dit kan je doen door de BMI formule toe te passen.

De Formule is jou gewicht gedeeld door 2x jou lengte bijvoorbeeld: 85kg/(1m80 x 1m80) = 26,2. Dit getal is jou Body Mass Index getal.

Nu kan je in de andere post BMI Check dit getal gaan vergelijken en kan je controleren of jou gewicht gezond is afhankelijk van jou lichaams lengte. Opgelet dit getal is maar een richtlijn als je U echt niet goed voelt kan u best even langs een dokter gaan. Deze kan een juiste diagnose stellen. Dit getal is maar een richtlijn en GEEN DOKTER.

 

Conclusie.

Het streefgewicht is niet altijd een gezond gewicht.

Meer Info!

Lopen En Afvallen

Snel Vermageren ?? Klik op de link
Ons Product!

Andere artikels:
Bmi Check Klik op de link
Snel afvallen in een week Klik op de link
Slank en strak Klik op de link
Lopen en Afvallen Klik op de link
Snel Vermageren Klik op de link